torsdag

2009-08-27, 21:33:25 / Kategori: I huvudet på Fia
idag åkte jag och sandra till eskilstuna för att hälsa på becka i skolan,men när jag ringde henne så hade hon redan slutat och va på väg ut till mamma. så vi åkte dit och gick ett varv på tuna park, sen åkte vi till willys och köpte kräftor till i morgon.

i går va jag också hemma hos sandra och simon, för simon satte in nytt ljud i mon bil =D det blev jätte bra och jag är evigt tacksam för att simon är så snäll och hjälper mig med allt som har med min bil att göra =P så hela gårdagen gick åt till att sitta och snacka skit med sandra undertiden simon fixade med bilen =)




PUSS&KRAM

tisdag = sandra dag

2009-08-25, 19:28:08 / Kategori: I huvudet på Fia
i dag har jag varit med sandra hela dagen =) det har varit jätte kul. först kom hon och hämtade mig så åkte vi till hennes pappa i flen för att kolla på deras nya lilla bebis och äta lunch. har aldrig hållt i en så ny liten människa, va rädd att jag skulle ta sönder henne. det va jätte trevligt att vara där och kul att träffa hela familjen johansson. efter det så åkte vi ut till sundby och kollade på sandras nya häst som kom dit i morse. vi tog även en kaffe med sandras mormor medans tindra sprang runt och lekte. efter det så åkte vi hem till mig en stund. har varit jätte kul i dag och i morgon ska jag åka dit så ska simon sätta in mitt slutsteg och baslåda i min bil =)

PUSS&KRAM

utbildning

2009-08-23, 16:27:28 / Kategori: I huvudet på Fia
jag har funderat ett tag på vad jag ska göra nu,om jag ska jobba eller utbilda mig. och om jag skulle utbilda mig, vad skulle det bli då? men jag tror att jag har löst mitt problem nu. jag har alltid drömt om att bli polis men jag skulle aldrig klara av det utav flera orsaker. så därför är jag 95% säker på att jag ska utbilda mig till väktare. jag är jätte taggad nu och det känns som att det är helt rätt för mig =). jag har hittat en 6 veckors utbildning i boden för 15000 kr. jag ska ringa till skolan i morgon och prata med dom och ta reda på lite mer om utbildningen, så låter det bra så hoppar jag på den utbildningen i vinter och är klar att börja jobba till i början av 2010=) HOPPAS HOPPAS =D

PUSS&KRAM

ny klippt

2009-08-20, 21:17:37 / Kategori: I huvudet på Fia
i dag va jag med becka på tuna park  och klippte mig. det blev jätte bra, tack micha=) becka klippte sig också, hon färgade även håret brunt. trodde aldrig att hon skulle göra det, men det blev jätte jätte fint. innan jag klippte mig så gick jag ett varv med mamma och köpte lite nya sminkborstar och så, tyckte inte att jag hade plockat på mig så mycke så fick en jätte chock när hon sa 450 kr i kassan. men nu behöver jag inte köpa nya på ett tag iallafall =P.

i morgon så blir jag arbetslös på riktigt för då börjar skolan. känns inte alls bra, jag är så trött på att bo hemma och vara arbetslös. jag hoppas att jag hittar något jobb snart =)
nu ska jag stå och beundra mitt fina hår en stund sen sova för att kanske köra becka till skolan i morgon.

PUSS&KRAM

ny start

2009-08-19, 11:18:28 / Kategori: I huvudet på Fia
bestämde mig för att börja om helt med bloggandet. har ju inte varit så bra på det här så varje inlägg har varit med typ 2 månaders mellanrum. men jag ska försöka sköta mig bättre den här gången (som jag har sagt tusen gånger nu). kom på mig själv med att vara j'tte dålig på att blogga när jag va hemma hos micha och vigge i går och åt middag och spelade alias. vi hade jätte roligt, alltid lika kul med dom. nej nu ska jag ta och fixa till mig och åka till sandra och titta på deras nya soffa.

PUSS&KRAM