lördag

2010-07-31, 20:52:35 / Kategori: Norge
bara så alla vet så bor jag för tillfället i kartonger och väskor..
flytten har blivit flyttad till onsdag istället för fredag, vilket jag inte är ledsen över =)

förra helgen tog jag och mattiz en liten impuls tripp till eskilstuna.
det var skönt som fan att vara hemma lite, behövde det för att orka sista biten =)
skönt att träffa min babe lite, saknar ju ihjäl mig här i oslo =(
är ledig hela helgen så ska bara ta det lugnt, packa och tvätta killarnas kläder, som jag för övrigt får 500 kr för =P
sen är det bara jobb måndag och tisdag sen kommer mamma och pappa hit och hämtar mig =)




gulligt =P

klem klem =)

2010-07-20

2010-07-20, 20:53:37 / Kategori: Norge
i dag är det bara 17 dagar kvar till flytt =) tiden går ju sjukt fort.
hade visning i dag igen, hoppas att vi får in någon snart =).
vem skulle inte vilja bo här? =P

i går var jag tvungen att klippa mig.. john och robert hade
hårborttagningsmedel i mitt hår så det blev helt förstört..
jätte kul!!!
jag som hade så långt hår =(
fick klippa bort nästan 10 cm ='(
men men behövde inte betala 450 nok (mycket billigt!!!) iallafall..

saknar andreas mer nu när jag vet att det inte är långt kvar..
det är sjukt jobbigt, tror ingen förstår..
ska bli kul att flytta hem iallafall..
kan ju va kul att få veta hur livet som sambo fungerar =P
ingenting jag har varit med om förut, så det lär ju bli intressant =P



HAADDEEE!!!

kent

2010-07-17, 21:20:03 / Kategori: Norge
kent var grymt i går.. trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag tyckte fan att det va bra och vill se dom igen, sjöng till och med.. det är inte varje dag. dett öste ner regng men det va nog inte så många som brydde sig om det.. vi gjorde inte iallafall =).

i dag så jobbade mattiz i en skoaffär på stan så jag åkte ner för att möta henne och gå lite på stan. planen för mig var att köpa någonting till andreas för han fyller snart år, så blev det självklart inte. så jävla svårt ju, så det slutade med att jag handlade lite åt mig istället =P. planen för kvällen tror jag blir ett bad och en film.. jobbar ju söndag till fredag nu, dag tid alla dagar =/. kommer ju vara död på fredag, men tider går iallafall =). bara 20 dagar kvar nu =).

PussPuss

3 veckor

2010-07-16, 17:27:17 / Kategori: Norge
OCH OSLO LIVE I DAG!!

herre gud kan det komma lägligare? snacka om att man behöver muntras upp lite kanske.. det lär bli kul det är bara jag och mattiz hemma så det blir tjejkväll till max.

* Ringnes
* Chips
* Sol
* Oslo Live
* Kent (på oslo live)
* Öl tält (på oslo live)

det ser ut att bli en bra kväll..?!

3 veckor kvar till flytt nu då.. längtar som en tok! jag lovar jag kommer bli galen av det här! men klarar vi det här babe, då klarar vi allt!! kommer aldrig mer lämna dig såhär länge!

har jobbat söndag till fredag denna vecka.. skönt tänkte jag att bara jobba måndag till fredag nästa vecka.. men nej det blir söndag till fredag iallafall.. men men pengar rullar in, vilket det inte är något fel alls med..

vet inte om allt kan bli så mycket värre nu, hemlängtan, går inte för bra på jobbet (inte i dag iallafall) och hundra andra saker som bara inte går som jag vill.. seriöst det här blir min död!

ses på andra sidan!!

22

2010-07-15, 10:42:15 / Kategori: Norge
i dag är det bara 22 dagar kvar tills min babe och la familia kommer hit =) kommer bli underbart att flytta ihop med andreas =). våran lilla familj kommer att utökas med en, en liten kille som heter yatzi. bilder och mera detaljer kommer senare =). det kan inte bli annat än bra =).

måste bara säga att i går så hände jordens sjukaste sak, kan inte säga vad men vissa av er kommer få veta ändå =P måste bara få det ut mig, det va sååå jävla sjukt!! kan ju säga såhär iallafall jag och mattiz hade kunnat ligga på en strand nu iallafall! men nu har vi bra samvete istället =).

jobbar kort kvällsvakt i dag, så jäkla skönt älskar att jobba så. man kommer till jobbet ca klockan halv 7 sen jobbar man utan pause till 10 sen åker man hem.. bättre kan det ju inte bli =P. det är mindre timmar, men det är ju iallafall dom timmarna som är bra avlönade så tänker inte klaga =).

måste bara säga att robert har skadat mig och mattiz med en låt som han spelade HELA dagen i går. 
Bandit for life med Blowsight, men måste säga att jag tycker att den är as bra. man blir skadat utav den pojken! jag och john dog på donken parkeringen i går när robert sprang runt hela som ett sär med en ballong i munnen? vad är det för fel?


Haaadde!!

25

2010-07-12, 15:21:31 / Kategori: Norge
kan ju meddela att den där ölen jag och mattiz skulle ta blev att vi gick till hennes jobb och fick halv priset i baren. vilket slutade som det brukar... har inte mycke att säga om den kvällen mer än att vi inte mådde bra alls i lördags och mattiz ville inte gå till jobbet. men fan så kul vi hade =P.

25 dagar kvar tills jag flyttar hem nu.. det går fort.. jobbar fullt fram tills jag slutar nu också så det kommer gå undan =P.

och självklart komemr kärleks tjatet nu också =P. men det här är fan inte lätt, kul för er att läsa samma sak varje gång =P. men tror inte förstår hur bra allt känns med andreas och hur mycket jag längtar tills jag får träffa honom igen =).


Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

For you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
For you are not alone

Whisper three words and I'll come runnin'
And boy you know that I'll be there
I'll be there


PUSS&KRAM

akker brygge

2010-07-09, 20:07:51 / Kategori: Norge
riktig tjej kväll med mattiz blir det i dag =) håller på att fixar oss nu så ska vi åka ner till akker brygge lite senare och sätta oss i solen och ta en öl och bara vara så där bra som bara vi kan =). mycket mys =)

dagarna närmar sig hemflytt, det komer gå fortare än vad jag tror så jag får passa på att göra allt som jag vill göra i oslo innan jag är klar här =). sa hej då till en tant på jobbet i dag som jag inte kommer träffa något mer innan flytten, lite jobbigt var det och hon sa att hon skulle sakna mig, så man vet ju att man har gjort ett bra jobb där iallafall =) känns ju bra =).

visningen i dår gick bättre än bäst, alla älskar henne och vill att hon ska flytta in =). men hon skulle höra av sig i mitten av månaden så det är bara hoppas på att hon väljer oss =). jätte gullig va hon och man blev liksom kompis med henne på 2 min så jag tror att det skulle fungera bra med henne (inte för att jag kanske har så mycke att säga för det är jag som flyttar) men jag tror ändå att hon är bra =P.

som vanligt tänker jag tjata om att jag saknar andreas så att det gör ont, för er som är intresserade av det =P men dagarna går iallafall ner åt så jag tror att det ska gå bra =). kommer jobba fullt nu så då går tiden iallafall =). bara 28 dagar kvar nu, eller 4 veckor exakt om man vill se det så. men det sa andreas att det lät längre? kanske det gör har inte tänkt på det? iallafall, 28 dager/4 veckor kvar tills jag får krama om min babe igen =). jag lovar överlever jag det här så lär jag överleva allt i ett förhållande =P.

nej nu babblar jag lite väl mycke.. ska se om mina kläder har blivit torra så jag kan få ha något på mig i kväll =)

Puss&Kram

visning i kväll

2010-07-08, 11:35:08 / Kategori: Familjeliv
i dag sk vi ha visning på huset, eller det rummet dom andra ska hyra ut när jag flyttar hem. hoppas att hon är bra och vill flytta in =). då är alla problem borta då är det bara för mig att jobba klart och sen flytta hem. så i dag så blir det städning för mig som är ledig, ska även kolla i hela huset vilka saker som är mina som ska med hem. vill nästan börja packa men det är 29 dagar kvar så det är kanske lite tidigt =P ?

har pratat massa flytt med andreas sen 3 dagar tillbaka nu och jag vill bara att tiden ska gå snabbare, jag kommer ju bli galen av det här. om 29 dagar blir jag sambo.. hur stört är inte det? kommer ha det bra där med andreas, benjamin och baileys =), värsta lilla familjen vi blir =P.

nej, ta tag i städandet kanske? kommer med en update i kväll, hoppas hoppas hoppas att hon är bra och vill bo här =)



Finaste någonsin =)

Kyss&Klem

7 juli

2010-07-07, 19:37:34 / Kategori: Norge
i dag var jag och mattiz på med. kurs via jobbet, lärde mig massa bra men hon som hade kursen var dansk. jag och mattiz höll på att somna första delen av kursen, seriöst vi kämpade för att hålla oss vakna =P.

jag sa upp mig från jobbet i dag också.. finns nog inte så mycke mer att säga om det =P min sista dag blir 6/8, samma dag som mamma, pappa och andreas kommer hit =).

pratade nyss en stund med min finaste =) måste bara säga att han är så söt så jag funderar på att äta upp honom =P. när jag har flyttat hem och kommit iordning lite så ska vi åka till ikea och köpa ny säng till oss =).

har legat på soffan sen jag och mattiz kom hem från jobbet, ändå är jag skit seg. vad är det för fel? =P skönt att vara ledig i morgon och bara ta det lugnt hemma.. ska nog passa på att ta ett bad när jag är ensam hemma. =)

nu ska jag åka och hämta john vid kiwi och se om man kan hitta något kul att äta =P

Puss&Kram

flytt

2010-07-06, 22:20:20 / Kategori: Norge
mitt liv är underbart, den 6/8 kommer jag att flytta hem till andreas. och nej, jag tycker faktiskt inte att det går för fort! det kommer bli så sjukt bra det här, har en bra känsla i magen =). så nu ska jag bara avsluta allt här i mitt oslo för att sen kunna bli sambo =).

Kyss&Klem

06.07.10

2010-07-06, 11:46:27 / Kategori: Norge
kom nyss hem från en till halvdag på jobbet.. det ärså sjukt lite att gör där nu även om alla är på semester.. skönt för mig iallafall, då får jag lite tid till att ligga ute och sola =).
just nu sitter jag och väntar på att A ska pallra sig till en dator så att vi kan prata en stund..
litet tips.. börja inte ett föhållande med att vara ifrån varandra en månad..
det är 2 dagar sen jag åkte från sverige och min babe och jag tror jag kommer dö..!
hur ska 1 månad gå?
allt är nytt och jag vill bara vara med honom hela tiden =(

ne nu orkar jag inte skriva mer för baileys ligger på min arm och tycker att hon är mysig.. men det blir jätte jobbigt att skriva =P måste bara lägga till att baileys ligger och pratar i sömnen =P haha hon piper och låer massor plus att hon rör sig som en galning =P


min mjukis ligger och kramas och drömmer =P

Kyss&Klem

love is in the air...

2010-07-05, 19:01:47 / Kategori: Norge

snabb update för alla som inte redan vet... så har jag träffats världens bästa kille!

i går kom jag hem från sverige där jag har varit i en vecka för att bara vara med Andreas =). seriöst det är den bästa veckan jag har haft i sverige sen jag flyttade till oslo, ingenting kommer någonsin slå det =). jag kommer också att flytta hem snart för er som inte visste det.. jag är så jävla lycklig nu, det går inte att beskriva känslan som jag har i magen =).

 

Saknar dig så sjukt mycket <3


jag tror att det är min oturs dag i dag.. jag skulle gå ut och röka, då slog jag tån i roberts trummor sen flög en fluga in i min panna.. vad är det för fel?

kyss&klem