nyår

2010-12-31, 19:50:02 / Kategori: Familjeliv
sitter och tittar på och dricker vin med peter när älskling fixar mat, ja värre kan man ju ha det =) nyårs kvällen för oss blir hemma och lagom lugnt =) hade hoppats på mer folk men vad ska man göra? =P ne ska hjälpa min man att göra sås för det klarar han inte av =P

Puss&Kram

29 dec

2010-12-29, 11:44:31 / Kategori: Familjeliv
sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att lillasyster ska vakna, vi ska tydligen in och handla en massa kläder, eller jag ska inte är tydligen färdig med det för i år =P. vi bokade biobiljetter i går så i morgon ska jag och becka kolla på narnia =). mys att gå på bio med bara lillasyster =).

vi fick nya  knivar i julklapp, som är mycket vassa, så vad gjorde jag då i går när jag skulle laga mat?
jo jag hugger mig i tummen så det bara sprutar blod och synd som det var om mig så blev jag lite som ett barn och ville inte göra rent med sårsprit, ville bara ha plåster! den ända som tyckte synd om mig för jag hade gjort mig illa var benjamin, men han ville också ha plåster då, haha =P. jag överlevde ju mitt drama i går iallafall.

fortfarande vad gör folk på nyår? fick ett förslag om krogen men nu känner jag mig tråkig och gammal när jag helldre bara äter middag och tar det lugnt hela kvällen? det blir ju kanske lite tråkigt om det bara är jag och andreas =P. nej fan, någon som har lika lite planer som oss? =P

har köpt en jätte söt klänning som jag tänkte ha på nyår, skulle vilja ha en dubbelring till bara men det får vi se om vi hittar någon bra till bra pris =P

hur snygga är inte dom? =)

Puss&Kram

måndag

2010-12-27, 22:15:21 / Kategori: Familjeliv
i dag blev det en till heldag på tuna park, i dag med jessica. hade en mycket trevlig dag med sandra där i går men kom tyvärr inte hem med så mycket, vilket jag gjorde i dag =). läste nyss i jessicas blogg, jordens gulligarste inlägg hon hade gjort om mig =). du är underbar ska du veta <3.

fyndade en massa i dag, köpte bla. en jätte söt klänning till typ nyår (beroende på vad vi ska göra?).
inte så långt kvar nu ju, vad ska alla göra? vad ska vi göra? =S

fredag

2010-12-17, 14:55:54 / Kategori: Familjeliv
sitter hemma och väntar på att pappa och becka ska komma hit med min nya tv =D härligt det ska bli med ny tv som har en fjärr =). första helgen på länge som jag inte har någonting inplanerat, förutom att vi kanske ska till svärmor i kväll, vet inte riktigt hur det blev med det =P. annars blir det helt lugnt hela helgen, sjukt skönt för nu är det bara en vecka kvar till jul och massa julklappar kvar att handla.

snart blir det norge också, ska dit och fixa allt med huset och så. måste bara få med mig någon, är inte så sugen på att åka bil dig själv =P. men det löser sig nog becka skulle tänka på saken så får se vad hon kommer fram till =).

Puss&Kram

lucia

2010-12-13, 20:38:30 / Kategori: Familjeliv
i dag va vi på benjamins dagis och kollade på luciatåget dom hade där, han var jätte duktig men efter åt så skulle alla ta kort och då va det inte lika kul längre. kan jag förstå, tänk själv att stå i ett mörkt rum sen börjar det blixtra överallt, stackarn. jag va ute och fikade med mamma på morgonen också, det blev mycket diskutioner om hur folk gör och inte gör =P. i morgon ska jag dit igen för elin ska permanenta mitt hår... vilket ska bli mycket intressant. lovar bilder när det är klart =) lite nervös är jag men har inte ångrat något jag har gjort med mitt hår så då lär jag inte ångra detta =).


söndag

2010-12-12, 20:56:50 / Kategori: Familjeliv
fy jag är helt slut! har varit fullt upp hela helgen! i torsdags åkte jag och jessica ut till kjula för att vara hästvakt, vi red en snabbis sen var det tjejmys hela kvällen =). sen i fredags var det bara att gå upp tidigt, mata hästarna sen ut och rida långtur, as mysigt vi va ute i ca 2 timmar. sen efter det så åkte jag hem för att hämta andreas och benjamin så åkte vi vidare till stora sundby, sen till thimmy och carro på middag =). i går blev det julmarknad och i dag malmköping. så just nu funderar jag på att dö för jag är helt slut.

i går satte jag och benjamin upp julgranen (jag vet att det är lite tidigt) men måste ju säga att det är lite för benjamin =). det blev jätte fint iallafall så nu är det riktigt julmys hemma hos oss =) i morgon ska vi på lucia på benjamins dagis, inte långt kvar till jul nu =)

nej nu ska jag väcka andreas som har somnat när han nattar benji, som vanligt!=P

Puss&Kram

ikea

2010-12-07, 22:21:46 / Kategori: Familjeliv
idag var jag och andreas på ikea och nisses i västerås och handlade en massa julklappar till benjamin och självklart en massa bra saker på ikea =). vi fick blandannat med oss ett skrivbord och en taklampa till sovrummet vilket är mycket mycket bra =). från nisses blev det plastgran (en vit =D) med lila kulor och glitter till, kommer ju bli så sjukt snyggt. vi köpte en as tuff liten gåmotorcyckel till benjamin som han lär älska, köpte en massa värktyg så han kan laga den när den går sönder också ;). vi har varit hemma hos mamma och pappa i dag och hämtat mina ridskor i dag också, ska ut till kjula med jessica och prov rida hennes syrras häst för vi ska ut och rida fredag och lördag, mycket mys =). nej nu ska jag sätta mig och fynda på bästa budsidan pappa visa för mig =), kan bli farligt =P.

Puss&Kram

woohhoo

2010-12-06, 21:37:05 / Kategori: Familjeliv
andreas har sålt sin bil (som inte fungerar) vilket betyder att vi är 5000:- rikare så i morgon bär det av till ikea [ajkeea] (bara för att becka älskar det!!). sen ska vi till nisses för att köpa en massa coola julklappar till benji!

061210

2010-12-06, 10:37:13 / Kategori: Familjeliv
idag ska vi göra om i sovrummet =) eller göra om och göra om.. vi ska flytta runt möblerna lite, men iallafall det kommer nog blir bra =). i dag kommer det en kille och tittar på andreas bil, så förhoppningsvis så blir vi 5000:- rikare i dag =D. julklapps shopping JA TACK!!

igår va vi hemma hos micha och vigge och fikade, och jag gosade med leah så klart =). jag och micha tog en liten promenad för att spana in det nya området lite, vet inte om vi blev så mycket klokare men mysigt va det iallafall =). efter vi hade vart där så åkte vi vidare till thimmy och carro för att sitta där och fika och snacka skit en stund. senare på kvällen va vi ute och gick en långpromenad med diza, fy vad jag är trött på att man bara kan gå i stan om man inte åker iväg för att gå. det suger ju jag är ingen cityunge jag vill ut på landet!!

nej nu ska jag gå upp och hjälpa min man att få lite ordning på vårat hem =)

Puss&Kram