Torsdag

2011-12-29, 22:06:10 / Kategori: Familjeliv

I dag fick jag bildspelet med bilderna från fotograferingen :) massa fina bilder så det var inte helt lätt att bara välja ut tio stycken. Efter lång eftertanke och velande fram och tillbaka lyckades vi ändå komma fram till tio favoriter och några som vi nog vill beställa lite senare :). Vi bestämde oss för att gå och lägga oss tidigt i dag för vi va helt slut båda två, det va 1,5 timme sen och Andreas har legat och snarkat sen dess men jag kan inte sova. Har haft jätte mycket problem med det senaste tiden, har det inte varit en bebis som sparkat så har jag haft ont i magen eller legat obekvämt...


Julen har varit jätte bra! Vi va hemma hos mamma och pappa på julafton och pappa klädde ut sig till tomte för Benjamin, vilket avslöjades på direkten :p men han va lika nöjd för det och belv super glad för alla sina julklappar :).


Fotografering

2011-12-20, 19:02:32 / Kategori: Familjeliv

I dag har vi varit hos Sanna Ek och fotat familjen och bebismagen :) jag är super nöjd och längtar efter att få se resultatet :). Benjamin va jätte duktig och hade inga problem alls att vara med på kort :). Lägger upp bilder här när dom kommer, skulle ta ca en vecka :).

För övrigt så gick vi in i vecka 30 i dag så nu är det bara 10 veckor kvar tills bebis kommer :) <3

Magbild vecka 30


Fredag!

2011-12-16, 17:28:28 / Kategori: Familjeliv

Har avslutat min första praktik vecka på stubb & lugg, det är så skönt att ha något att göra på dagarna skulle ju bli knäpp av att bara gå hemma! På tisdag ska vi fota magen :) Har funderat lite på vad jag ska ha på mig och jag blir inte så mycket klokare av att bara stå och stirra in i en garderob med mestadels försmå kläder :p. Har lite alternativ iallafall så jag får nog fundera lite på det över helgen :). Vi va hos barnmorskan i går och bebis växer som den ska men den lilla filuren ville inte ligga still så barnmorskan fick känna och klämma lite :). Den vill inte ligga med huvudet varken upp eller ner utan på sidan :). Den tar dessutom allt från mig så mitt HB låg på 111 vilket är ganska lågt så mera järn till mig och så hoppas vi på att det ligger högre till nästa gång :). Det är så mysigt att det faktiskt börjar närma sig för bebis att komma ut :) bara ca 10 veckor kvar snart!

Mamma & Pappa längtat efter dig! <3

Magbild vecka 29!


Praktik!

2011-12-06, 23:25:09 / Kategori: Familjeliv

Nästa vecka börjar jag ha praktik på mammas jobb. Ska bli skönt att ha lite att göra men det känns ändå lite halv onödigt att ha praktik just nu, men kommer inte vara mer än halv tid så ska inte klaga så mycket! Min underbara mamma ordnade hårfärg till mig också så nu ser jag vettig ut i håret också, lite ovant att gå från någon form av blond till brunt med jag gillart :).

Bebis börjar kännas av ordentligt nu, hela dan har den legat och tryckt på en nerv så det har gjort ont på båda sidorna av magen. Hoppas den sista tiden går fort nu för jag längtar efter den lilla skiten som ligger och trycker där inne :).

Magbild vecka 28!


Söndag!

2011-12-04, 10:33:46 / Kategori: Familjeliv

Ligger i sängen och har nyss vaknat hemma hos mamma och pappa. Funderar lite över vad vi ska göra i dag men blir inte så mycket klokare! Har suttit och kollat på en massa kläder till bebis och blir ganska så sugen på att köpa, vet att man kommer få mycket men hittills har vi inte fått det och jag börjar få lite panik! Vill inte stå där sen med knappt några kläder! Det löser sig nog Andreas tycker bara att jag är larvig! I morgon ska iallafall skötbordet göras klart har jag bestämt! Hatar att det står där halvfärdigt! Jag får nog sparka igång Andreas så att han hjälper till lite!


Ullared!

2011-12-02, 09:49:29 / Kategori: Familjeliv

Ska nog aldrig mer göra om detta när jag är gravid det är en sak som är säkert! Mina fötter har dödat mig det senaste dygnet. Men jag hittade sjukt mycket bra saker, en massa bebissaker och massa julklappar till Benjamin och självklart lite till mig och Andreas! Känner mig jätte nöjd! Men som sagt fötterna, och då hade jag ändå stödstrumpor på vägen hem för att det inte skulle bli så svullet! I dag blir det att packa upp alla saker och slå in julklappar så man har allt det färdigt!