student!!

2010-06-13, 20:48:25 / Kategori: Norge
jaha i går så tog lillasyster studenten.. fan lite för fort går det =P. men men kul som fan va det iallafall.

GRATTIS ÄLSKLING =)

i fredags så vad jag och mamma på the studio på "modell för en dag" ingening som jag va jätte sugen på för jag hatar att va med på kort. men det var lite kul och det blev en del bra bilder =)

i morgon ska jag, pappa och becka åka till farfar och lämna delar till min bil =) så pappa och farfar ska pilla på stackars megan som inte startar medans jag och becka har planer på att spana på kim =P.

tisdag blir det sjukhus besök med min trasiga tumme och se när dom hade tänkt att laga den åt mig, vet inte om jag är så sugen på sjukskrivning men vill inte gå sönder mer så det är nog lika bra =). efter det så åker jag hem till mitt OSLO =) <3

lite bilder från min vecka i sverige kommer inom kort =)


klem på dere =)

sooooommmmar!!

2010-06-05, 15:46:38 / Kategori: Norge
det ärju helt galet, nu är det sommar! för två månader sen när vi flyttade in i huset så var det snö ute.. det är helt sjukt vad fort tiden går, det är hela 7 månader sen jag och mattiz packade bilen och flyttade hit. men vad mycke vi har gjort under den tiden. när jag ändå är igång och pratar om hur fort tiden går så är det ett år sedan vi tog studenten imorgon, hur sjukt är inte det?

på torsdag blir det sverige iallafall, blir kvar till på tisdag tror jag. ska bli skönt att träffa familjen lite =)saknar er! måste bara bättra på solbrännan lite tills då så att den passar till min klänning =)

lite bilder från helgen när mattiz mamma och pappa var här och vi va nere i hamnen och tog en öl =)







Klem på dere!