25 saker jag vill göra innan jag dör..

2010-05-25, 23:04:50 / Kategori: I huvudet på Fia
1. bada med delfiner
2. hoppa bungeyjump
3. åka på safari i afrika
4. flyga i en luftballong
5. se ett norrsken
6. surfa/vindsurfa
7. gå på kinesiska muren
8. få barn
9. ta motorcyckelkörkort
10. bada vid ett vattenfall
11. besöka regnskogen
12. åka en huskey-släde
13. besöka disneyland
14. åka till en söderhavs ö
15. gifta mig
16. rida på en elefant
17. hoppa fallskärm
18. åka på road-trip
19. besöka alla kontineterna
20. bo i ett annat land
21. åka till island och rida på islandshästar
22. se eifeltornet
23. köpa en cab
24. gå på walk of fame i hollywood
25. kasta en pil på en karta och åka dit där pilen träffar

man måste ju ha lite mål i livet =P

25.05.10

2010-05-25, 20:07:43 / Kategori: Norge
shit helgen har varit helt sjuk.. i lördags skulle jag bara ha vart ensam hemma medans killarna gick ut och mattiz jobba. skönt tänkte jag men vad fel man kan ha, jag var med under förkröket vilket gjorde att jag följde med ut. eller rättare sagt till mattiz jobb för att vara med henne där en stund tills killarna kom dit och vi drog vidare. kvällen slutade här hemma med mer efterfest än utgång, måste också lägga till att killarna började jobba kl. 8 på morgonen i söndags.

jag och mattiz hade planerat in en tjej kväll i söndags där vi tänkte kolla in ett ställe som heter blå där vi inte har varit förr. självklart blev det inte som vi planerat utan bättre och vi gick till ett ställe som vi inte vet vad det heter med det börjar på Q =P. jag lovar det är bästa stället i hela oslo ÄLSKAR det! några timmar och mycket alkohol senare var det tid för att ta sig hem så vi stanna en taxi, när vi var halv vägs kom vi på att vi inte hade några kontanter och bara våra svenska kort (som inte funger i annat än bankomater). men det var en mycket snäll taxi gubbe och vi betalade bara 200 istället för 400, MYCKET bra! så självklart så gick hela gårdagen åt till att ligga på soffan och vara bakfull som ett as men det var det helt klart värt =).

     

i dag så var jag och mattiz på en förstahjälpen kurs med jobbet, fan vad mycke det är som kan hända som man inte vet hur man ska hantera. bra att vi är lite kunnigare nu iallafall, kanske är bra att kunna med tanke påjobbet vi har =P.

kom på också att jag och mattiz ska på eurovision semifinalen på torsdag. vi fick fribiljetter av john, DU ÄR BÄST! =D vi kommer sitta grymt bra och bara ha en allmänt lyxig kväll =)



Puss&Kram

intööörnet

2010-05-12, 20:37:36 / Kategori: Norge
wohoo vi har internet i huset =D eller det va ett par dagar sen men vem har tid att sitta vid datorn? har typ blivit van att vara utan. jobbar dessutom ganska mycket just nu, vilket är mycket bra =) nästa vecka ska jag börja på uppläring så jag får jobba kväll och helg så efter det så kommer det att bli ännu mer jobb =)

för alla som inte redan vet det så är john störd i hela huvudet!! jag hatar fötter och vad gör han? jo han mosar ner mig på golvet och kör upp hans samma-strumpor-i-varma-skor-hela-dagen-fötter i ansiktet på mig.. är det okej? nej jag tror fan inte det!! du vet att när du minst anar det och när robert inte är hemma så kommer jag och mattiz ge igen!! hahaha!!

ja just det jag åker till sverige på fredag till söndag, för er som vill träffa mig så finns jag i malmköpinghela helgen! jag är trött på att sitta och åka runt till folk så dom som vill träffa mig får komma till mig =)



Puss på er!