lyckodag!!!

2011-02-24, 20:29:57 / Kategori: Familjeliv

Det måste vara min lyckodag i dag! Vi va på visning på en lägenhet och självklart så fick vi den, ska bli så jäkla skönt att flytta! Jag längtar ihjäl mig! Lägenheten är sååå fin! Den är som gjord för oss. Det är dessutom en 4:a så vi kommer ha ett rum för mycket istället för ett rum för lite =). Jag är något sjukt lycklig i dag och i morgon ska jag på en jobb intrevju som känns riktigt bra, hoppas hoppas hoppas!! =D

DÄR SKA VI BO!! =D



Puss&Kram


I dag va andreas på någon jobb sak, så jag...

2011-02-23, 18:51:12 / Kategori: Familjeliv

I dag va andreas på någon jobb sak, så jag och benjamin gjorde stan =). Vi hade jätte mysigt bara han och jag, men en sak är säkert... Han vet hur han ska charma mig =p vi kom hem med en ny bil och jätte söta kallingar med bilar på =). Efter det så åkte vi och handlade lite med mamma och becka. I morgon ska vi på visning på en lägenhet på söder! Det är en 4a till mycket mycket bra pris. Hoppas att den tilltalar oss för bättre än det här går inte att få, och så står vi först i kön till den så vi får visning först =). Har en riktigt bra känsla i magen om det här! Vi kommer dessutom på rätt sida av stan den ända dåliga är att det blir lite längre till benjamins dagis, men det överlever vi =). Så håll tummarna för att det ska gå bra för oss i morgon =). Puss&Kram


tisdag!

2011-02-22, 09:03:12 / Kategori: Familjeliv
sitter och kollar på film med benjamin, eller han och diza bråkar om vem som ska få sitta vart i soffan =P. andreas är i väg på jobbintevju så vi sitter och håller tummarna för att det går bra.

pengarna från norge kom i dag =) så i dag ska allt som ska betalas bli betalt och sen så får vi se vad vi gör med det som blir över, lär ju gå till att laga bilen. lika bra att få det gjort men man kan ju hoppas att det bli lite över till annat =).

för övrigt så va jag magsjuk i går, eller är intte helt bra än men spyr inte längre vilket jag gjorde hela dagen i går! hatar att spy! men det är bättre i dag förutom att man är helt utmattad och helt slut i hela kroppen!

måste bara lägga till att filmen som jag och benjamin kollar på nu är dett skummaste någonsin, jätte skumma bilar som tävlar på en helt störd bana, fattar ingenting! men benjamin tycker ju att det är så =).

Puss&Kram

fredakväll!

2011-02-18, 22:08:56 / Kategori: Familjeliv
sitter och tittar på parlamentet med andreas och thimmy med massa chips och cola. riktigt fredagsmys har vi haft, vi käkade pizza och mamma va här en sväng.

i morgon kommer benjamins nya säng =) ska bli kul att se hur det blir =). benjamin ser fram emot att han ska få sova i stor säng i morgon iallafall, han vill ju inte sova i liten säng när han är stor kille =).

ne har fan inget intressant att skriva i dag! så jag skiter i det =).

hare!

Puss&Kram

torsdag

2011-02-17, 12:27:47 / Kategori: Familjeliv
i går så köpte vi en ny säng till benjamin, en as bra säng! det är en loftsäng, men inte en jätte hör uten typ upp till midjan hög. kan ju inte bli bättre, då kan han ha alla sina leksaker under, det blir lite som en koja där under. ska måla om den sen också, den är "natur" nu så ska måla den vit och så skriva benjamin och måla en döskalle i svart. det kommer bli as coolt, ska fixa ett drapperi med döskallar på också så han kan stänga kojan =). ska bli kul att se hur mycket plats vi får kvar i sovrummet på lördag när vi får hem den =P.

känns lite som att allt kommer att vända för oss nu, vet inte varför men fick den kännslan i magen. inte för att vi har det dåligt utan mera otur typ med biln och så, men det känns lite som att det bara kommer lösa sig. jag är inte alls orolig för det längre, kanske är för att jag är så lycklig ändå så att en trasig bil inte kan dra ner mig längre =).

jag har förövrigt NOG kommit på vad jag vill göra med jobb och så. men eftersom jag inte är helt säker så tänker jag inte skrika ut det här men det känns riktigt bra och gör jag det här så kommer jag aldrig mer behöva tänka att jag inte kommer ha råd, frågan är bara om jag orkar?

Puss&Kram

söndag

2011-02-13, 14:57:02 / Kategori: Familjeliv
herregud vad seg jag är! har nyss varit i hudding och kollat på bil med andreas och thimmy, så jäkla sgt att sitt och åka och självklart blev det inget köp. så det funderas på att åka och kolla på en till som är i KARLSTAD!! härligt att åka 40 mil till i dag ;). får  se hur det blir med det, vi ska snart åka och lämna benjamin hos hans mamma. blir det inte att åka och kolla bil så åker vi nog till malmköping och sitter och glor där ett tag =). 

alla hjärtans dag i morgon då... har en riktig mys plan för mig och min älskade =) hoppas att det blir bra!!  

kärlek

2011-02-10, 21:00:06 / Kategori: I huvudet på Fia
måste bara informera alla om hur otroligt mycket jag älskar min sambo! finns inga ord som kan beskriva det jag känner för dig! vill dela hela mitt liv med dig!

kopia!?!

2011-02-08, 13:24:00 / Kategori: Familjeliv

HAHA kan inte låtabli att skriva.. har kollat lite bloggar och jag stör ihjäl mig på alla kissie kopier!! för det första, vill man vara som kissie? jag läser hennes blogg själv men tror mig det är inte för att för att vara som henne eller blogga som henne.. skulle aldrig skriva : god morgon alla blogg läsare, tja bloggen eller liknande. tycker att vissa bloggare är så skrattretande! säger inte att jag är bästa bloggaren för det är jag absolut inte =P sitter här och skriver om helt ointressanta saker =P. men men hoppas att dom få som läser min blogg tycker att det är intressantare läsning än något falskt och tillgjort =).

Puss&Kram


måndag

2011-02-07, 23:38:40 / Kategori: Familjeliv
i dag har det varit riktigt lugnt hela dagen, mycke skönt =) vi va nere på stan en sväng på förmiddagen för att fixa in lite papper till f-kassan, så vi passade på att gå och titta lite när vi ändå var där.

i morgon blir det att gå upp tidigt för vi måste gå och läämna benji på dagis. sen skulle pappa komma hit så vi får fylla i alla papper om min bli som ska till försäkringsbolaget. sandra skulle komma hit en sväng också så vi ska åka till hundrastgården vid tuna vallen och låta hundarna busa av sig lite, diza kan nog behöva träffa en kompis efter dom här senaste dagarna =). tror även att andreas bröder skulle komma över eftermiddagen så det blir fullt hus hela dan. ffår försöka klämma in lite sädning också tror jag, måste göra rent akvariet också =), får se vad vi hinner med i morgon  =).

Puss&Kram

ny design!

2011-02-06, 23:45:18 / Kategori: Familjeliv
satt fan typ en timme och pillade med det här... är inte 100% nöjd men jag orkar inte hålla på =P.

i morse tog vi oss friheten att ta sovmorgon efter att ha suttit ca 4 timmar på akuten, för att andreas skulle få en stelkrampsspruta och ett plåster!?! kändes jätte onödigt men ändå bra att få det kollat och att det inte var värre än vad det är!

det har ju varit sjukt fint väder i dag! vårkänslorna bara bubblar i hela kroppen. vi va ute på en promenad med thimmy, carro och hennes syrra mitt på dan, riktigt skönt var det. efter det så gick vi hem till thimmy och carro och fikade och blev kvar så att vi kom hem lagom tills benji kom till oss vid 4.

så.. vad händer i morgon? ser lite ut som att vi måste ner på stan och fixa en massa på f-kassan och en massa andra lika roliga saker. lika bra att få det gjort så man slipper det =P.

ne nu ska jag krypa ner i sängen med min babe och kolla på film =).

Puss&Kram

Min mys lördag blev att sitta på akuten is...

2011-02-05, 21:00:09 / Kategori: Familjeliv

Min mys lördag blev att sitta på akuten istället.. Vance bet andreas i handen så han fick åka tillbaka till förra jourhemmet, så nu sitter vi och väntar på att någon ska kolla andreas hand. Det bästa med i kväll är ju att det är ca 700 före oss!! Men dom visar mellodifestivalen så vi har ju underhållning iallafall... Ne inget blev riktigt som vi hade tänkte det och det va synd att det skulle behöva bli såhär, vance är ju en riktigt bra hund men man vågar ju inte chansa på att det inte händer igen. Nästa gång kanske det är ett barn och det är inget vi vill riskera. Så så set våran kväll ut... Roligre har vi haft det...


lördamorgon

2011-02-05, 11:12:28 / Kategori: Familjeliv
i går så åkte jag, andreas och hundarna med thimmy till uppsala för att titta på bil. har aldrig varit med om så mycket krångel med en bilaffär. vi åkte därifårn, vände och åkte tillbaka occh det slutade med att vi kom tomhänta därifrån. klockan var alltså ca 23 när vi åkte från uppsala så körde vi dessutom fel på vägen hem och åkte över västerås istället för över strängnäs så kl 1 var vi hemma (då måste jag säga att vi åkte till uppsala vid 17.30). men men vi hade det trevligt iallafall och donken i uppsala bjöd oss på glass så vi överlevde ju =).

undrar vad man ska göra i dag då? benjamin kommer till oss vid 4, han va kvar hos sin mamma en dag extra för han var magsjuk så vi får se hur han mår nu. vi får hoppas på att stackarn mår bättre,men det ser ju i vilket fall som hellst ut som en mycket lugn helg. kanske ska handla lite godis och ha en riktig familje mys kväll? det skulle ju inte vara helt fel! får se vad vi kan hitta på för mys till i kväll =).

btw så ligger andreas och två hundar och snarkar i sängen... vet inte om det är helt okej ska nog dra upp dom alla 3 på en långpromenad kanske?



Puss&Kram

vance 4 feb

2011-02-04, 10:27:25 / Kategori:
jag har gjort en ny kategori nu där vi kommer skriva "dagbok" om vance, så att folk som kanske är intresserade av honom kan få läsa om honom och hur han är hemma hos oss.

första natten är nu avklarad. han har varit lite orolig och vill ha mycket uppmärksamhet, men ven klandrar honom för det? han sov hela natten i våran säng mellan oss och det var inga problem alls, det va bara våran hund som vaknade och ville ut men jag tror att det är lite svarsjuka i bilden. dom behöver nog bara lite tid med varandra.

när han tycker att han vill ha uppmärksamhet så brukar han bita i händerna eller buffar på en, och det är någonting vi kommer försöka träna bort! han går jätte fint i koppel och har inga problem att möta andra hundar ute.

vi kommer försöka skriva så mycket vi kan här, iallafall en gång i veckan för att den som kanske är intresserad av honom kan läsa sig till så mycket som möjligt om honom och för att vi ska komma ihåg allt som händer med honom under tiden han bor hos oss!

torsdakväll

2011-02-03, 21:53:42 / Kategori: Familjeliv
har nyss kommit hem efter att ha varit på bio med jessica. det har varit en lång dag i dag för både oss och hundarna. vance börjar komma till rätta nu och lugna ner sig lite, får se hur det går i natt. han är en jätte mysig hund om han bara får den kärleken och uppmärksamheten han behöver. kan tänka mig att han kanske inte har haft det så lätt och han behöver ett fast hem, så det är bara hoppas att han kan få det. lite jobbigt är det måste jag säga, två hundar som skriker efter uppmärksamhet! jag tror att han passar bättre i en familj där det inte finns någon mer hund så att han kan få allt utan att behöva tävla med någon annan.

får se vad det blir utav detta.

torsdag

2011-02-03, 09:26:44 / Kategori: Familjeliv

ligger fortfarande kvar i sängen och väntar på att min älskade ska vakna. han sov dåligt i natt så han ville sova till halv 10 sen ska vi upp och dra igång allt som ska göras i dag. först ska vi till f-kassan (alltid lika roligt) och fixa in lite papper. sen ska vi iväg och handla lite hundmat och godis, kan ju vara bra att ha hemma när vance kommer. är sjukt nyfiken på hur det kommer gå..


här är söta lilla killen =)


lycka

2011-02-02, 23:43:27 / Kategori: Familjeliv
jag har funderat lite, och kommit fram till att trots alla motgångar som har varit och är just nu så är jag ändå så lycklig. även om allt inte är som jag önskar med både det ena och det andra så tänker inte jag sitta och klaga över att jag inte har det bra, för det har jag.

jag har en underbar sambo som jag bara blir mer och mer kär i för varje dag jag har med  honom. vårat förhållande blir bara bättre och bättre och det finns ingening som kan stoppa oss, kärleken övervinner allt! det finns ingenting annat jag önskar mig än att jag ska få vara din livet ut. du och jag hör ihop! vet inte vad jag skulle göra utan dig.. your love is my drug!

och sen så har jag en underbar styvson som växer upp till en fantastisk liten kille, och jag är sjukt glad att jag får vara en del av det. jag har underbara vänner som jag kan lite på till 1000 % och som alltid finns där för mig. och framför allt så har jag en underbar familj som ställer upp mer än någon annan och alltid vill mitt bästa och ser till att jag får det.

är så trött på att folk bara klagar på hur illa allting är. tänk efter lite, livet kanske inte alltid går den vägen man vill men om man tänker efter vad det är man har kvar så kanske det inte är så lilla iallafall?

onsdag

2011-02-02, 22:23:37 / Kategori: Familjeliv
idag har jag myst med micha och leah hela dagen =) va hemma hos dom på förmiddagen, eller till 4 =P. blev riktigt ompysslad och bara hade det bra =). sen kom hela familjen hem till oss och åt hemma gjord pizza =). riktig mys dag. leah älskade vårat akvarium, hon tyckte det va jätte spännande att titta på dom få fiskarna vi har =P. så söt den lilla tjejen är =).  

i går va vi och träffade en hund som vi ska vara jourhem åt, han heter vance och är en staff på 2 år. han kommer hem till oss i morgon så får vi se hur det fungerar att vara här. ska bli riktigt intressant.

i helgen blir det mycke tid ute hos hästarna också, både lördag och söndag. har ju lovat benjamin att han ska få följa med och rida så det passar ju bra i helgen, får se om man får med sig hans hästhatande far också =P. ska bli kul att se om han vågar rida eller om det kanske inte är lika kul när man väl kommer dit?

uppdatering kommer i morgon om hur det går med vance =).



Leah mys framför tven =)