sverige

2010-01-26, 00:34:30 / Kategori: Norge

jaha då va man i sverige igen då. dock bara en vecka vilket är ganska lagom. har planer på att bara ta det lugnt den här gången och inte fara runt som en galning bland folk för att försöka räcka till. nepp den här gången får nog fan folk ta och komma till mig.. i dag va jag hos patrik för att åter igen lägga mig under nålen. det blev riktigt bra  jag sa att jag aldrig skulle tatuera mig under armbågarna och nu sitter jag här med en som förtfarande gör ont på under armen =P. nehe man kanske ska försöka sova lite så man kommer upp i morgon. har fan svårt att sova nu utan mattiz och två katter som lever jävlar hela natten =P.
(ser sne ut på bilden men det är bara för att det är en dålig bild =P)


PUSS&KRAM


18.01.10

2010-01-18, 15:28:05 / Kategori: Norge

i dag satt baileys i fönstret och kollade på snöflingorna och det såg ut som att hon ville ut och leka med dom. så vi tog på henne kopplet och tyckte att i dag va en bra dag för att hon skulle få gå ut för första gången. 2 min senare va vi inne igen och baileys va sur på oss =P. jag satte ner henne i snön hon grät och klättrade upp och krampade sig fast på mig och pep. stackars lilla baileys men mamma fick sig ett skratt och några bilder =P.



en riktigt sur och snöig baileys



känndes tryggare att sitta hos mamma och bara titta på snön =)

PUSS&KRAM


17.01.10

2010-01-17, 17:44:46 / Kategori: Norge

i dag har jag och mattiz tränat hela dagen tror jag =P vårat vardagsrum va för en stund träningslokal och sen så va vi ute och joggade ca 2,5 km. det va sjukt jobbigt otränad som man är. kommer sitta fint med en dusch och mat efter det =). om en vecka så blir jag själv för att min mattiz lämnar mig för att åka till thailand..vad är det för stil? tänker sola sönder varje dag för jag tänker inte vara krit vit när hon kommer hem!

nu har mattiz tagit slut på varmvattnet så nu får jag vänta med att duscha. tackar! =P

PUSS&KRAM


lördakväll på tåsen

2010-01-17, 14:18:14 / Kategori: Norge

lörda kväll med en kamera och för mycke tid är aldrig bra...







16.01.10

2010-01-16, 18:14:18 / Kategori: Norge

i dag har vi haft så tråkigt så vi har storstädat hela lägenheten från golv till tak och möblerat om i vardagsrummet. det blev ganska bra men nu är vi lika uttråkade igen. finns inte så mycke att göra här på helgerna. vi funderar på att gå ut och gå samma runda som sist när vi inte hittade hem. håller på att ladda ner lite filmer till senare så vi har något att göra då iallafall, men det finns ju inte en film i världen som vi inte redan sett. nehe man kanske ska äta något också? får se vad man kan hitta för kul i frysen (som det just nu ekar i). man kanske ska börja träna för att ha något att göra, inte på gym utan bara hemma eller så? hur man nu ska göra det? =P

PUSS&KRAM


fredakväll=hemma med ett glas vin

2010-01-15, 21:58:17 / Kategori: Norge

som sagt helgerna är inte vad dom en gång var. men jag måste säga att det är riktigt skönt att bara ta det lugnt och vara bara vara hemma. vi är dessutom helt slut efter en lång vecka av jobbsökande vi har inte varit helt friska heller, sega/febriga och allmänt förkylda. men nu har vi helgen på oss att vila upp oss och bara ta det lugnt =) hoppas att allt löser sig så att vi kan slappna av.

PUSS&KRAM


rökfri dag 2!

2010-01-15, 14:16:10 / Kategori: Norge

herregud vi är ju grymma på att sluta röka, det går as bra men vi äter hela tiden.. men det här ska nog gå bra. i går va vi ute och gick en timme bara för att tänka på annat än rökning, det slutade med att vinte riktigt visste vart vi var och vi fick kolla på en kart vid en busshållplats för att hitta hem. idag är det fredag och hade vi levt som vi gjorde i sverige så hade kvällen varit full av alkohol, party och hög musik. men nu har vi ändrat inställning och lämnat våra sverige liv, så kvällen kommer bestå av mjukis kläder, kanske en öl och en bra film.

våra katter är dryga och tånårstrotsiga, vad har vi gjort för att dom ska vara så mot oss? dom klättrar på möbler och väggar och biter sönder sladdar. dom har ner allt löst på golvet och gömmer det under mattorna. förstår inte vad vi hag gjort för fel? dessutom fiser dom så man skulle kunna dö av det, är det normalt?

en sak har jag funderat på.. varför läsa min blogg men inte kommentera? det är as tråkigt för mig, seratt folk läser men inget mer =P kommerntarer tack!

PUSS&KRAM


i <3 shoes

2010-01-14, 18:53:33 / Kategori: I huvudet på Fia

jag har blivit galen i skor.. synd bara att man inte har pengar så man kan köpa alla man vill ha =(







men ibland har man tur och fyndar ordentligt =)


99:- på H&M =D


13.01.10

2010-01-13, 16:33:22 / Kategori: Norge

ännu en dag av jobbsökande, jag och mattiz har precis kommit hem från stan där vi har sökt en massa jobb. vi tog även en sväng ner mot hamnen eftersom det va klarblå himmel och strålande sol, det va riktigt mysigt där även om det är snö och vinter (kan tänka mig att det är bättre på sommarn). vi har också för första gången sen vi flyttade hit åkt med trikken, det va absolut inget speciellt men nu har vi gjort det också =). allt ser ljusare ut och känns bättre på jobb sidan nu och vi hoppas på det bästa för vi vill inte flytta tillbaka till sverige. vad har vi där som vi inte har här? nej, till sverige ska vi inte!

KYSS&KLEM

hamnen i dag =)



mys i hamnen =)



min nya kärlek =)



måste tavlor hänga rakt?


nya tag!

2010-01-12, 21:37:22 / Kategori: Norge

i helgen så hade jag och mattiz en mindre kris och va inte längt ifrån att flytta en till sverige. men efter många timmars pratande, gråtande och tänkande så kom vi fram till att vi åkte hit tillsammans och vi ska klara det här tillsammans. efter allt vi gjort nu så finns det någ ingenting som vi inte klarar av. i lördags va vi nere hos thomas och trude för att få lite råd om vad vi skulle göra, vi blev kvar där till halv 3 på natten och allt känndes mycket bättre efter det. ingen av oss vill flytta här i från och det ville inte dom heller. så nu söker vi jobb som idioter och jag måste säga att det är många som är mycket positiva så det kan nog lösa sig ganska bra.

jag och mattiz har skrivit en lista på saker som vi ska gör under 2010 tex:
sluta röka
trude ska lära oss åka snowboard
minst en festival i oslo
krogrunda
mattis ska lära sig dricka svart
jag ska lära mig dricka rött
börja träna
minst en konsret
road trip (destination okänd)

PUSS&KRAM


3 dagars party!

2010-01-03, 23:40:21 / Kategori: Norge

ja varför fira nyår en dag när man kan fira i 3? jag måste bara säga att det här har varit den bästa nyårsafton på länge. jag gör som mattiz och sammanfattar dagarna =P

onsdag behöver jag nog inte säga så mycke mer än, spya, snöängel, "Emilia dags att vokna no!", BRÄND, tequila och mintu on fire.

om nyår får det bli: tinkerbell, allsång vid 24, "jag har hört att proppen gick", grymt god mat och mycke mera allsång.

fredag: är 2010 utan kläder? eller är det bara vi?, wii, köket del 1-4, allsång igen och "avloppsploppen".

alla dagarna innehöll självklart mycket alkohol och vi hade sjukt kul! tack alla för 3 sjuka dagar =)

PUSS&KRAM