tisdag

2011-01-25, 11:56:42 / Kategori: Familjeliv
fick nyss lunchen serverad av min älskade, efter att jag har ätit ska jag åka och hämta jessica så vi kan åka ut och rida. jag har någon helt sjuk träningsvärk!! är inte van vid att röra på mig så här mycket =P ridning för tredje dagen i rad... det kommer kännas i morgon. men man ska ju bota med mer träning så jag misstänker att det här är bra =P. det ska bli skönt att komma iväg tidigt i dag iallafall, i går blev det svart ute innan vi kom hem, inte så jätte kul. dizza va med ute med hästarna i går också, lite rädd var hon med det kommer gå över =)

ne nu ska jag fixa allt och åka =)

Puss&Kram

bilder från ridningen i söndags

2011-01-25, 09:45:14 / Kategori: Familjeliv

























fredag

2011-01-21, 22:11:28 / Kategori: Familjeliv
weeii vi har fiskar i vårat akvarium, koikarpar för att vara mer exakt. men dom är bara yngel så dom är typ 2 cm långa. benjamin älskar fiskarna iallafall, han stog framför akvariet hela eftermiddagen och sa att det va hans fiskar och berättade att dom gömde sig under stenarna =).

den här helgen är helt propp full för oss, i morgon ska vi ut till stora sundby så lilla grodan benji får köra lite fyrhjuling. efter det ska vi till malmköping på lite kalas hos adam. sen på söndag ska jag ut till kjula för att pyssla lite med hästarna, vi skulle rida men ändrade oss så vi ska longchera istället. så jag håller på att övertala andreas att han och benjamin kan följa med ut och titta på, men vet inte riktigt om han är på min sida =P. efter häst pyssel ska vi åka till sandra på ailos kalas och en massa hundbus =).

Puss&Kram

woho bloggkungen här...

2011-01-18, 23:55:44 / Kategori: Familjeliv
... eller inte, jag är ju fan sämst! känns ju lite pinsamt kanske!

men men, i dag så köpte vi tydligen ett akvarium som nu står i vårat vardagsrum... som är sjukt stort, eller typ 200 liter iallafall. så i morgon ska vi till arken och köpa mer grus och lite växter. är inte vi djurmänniskor så vet jag inte vem som är =P.

har vart med jessica typ hela dagen i dag, vi har vart på hennes mammas jobb och pratat ihop oss lite om hur mycket jag ska rida och hjälpa till där. det vi kom fram till var att jag och jessica ska rida där varje måndag, tisdag och lördag eller söndag. det ska bli skönt som fan att komma igång och träna lite och ha lite att göra i veckorna. tänkte att jag skulle lura med mig min karl ut dit också så han och hunden får röra lite på sig också =P.

en till hund??

2011-01-04, 00:08:13 / Kategori: Familjeliv

vi funderar på att skaffa en till hund, inte en valp denhär gången utan en vuxen. vi har kollat på en massa omplaserings hundar länge länge nu (redan innan vi skaffa diza). andreas vill ju ha en "kamphund" vilket jag inte vill, men nu när jar har lärt känna eddie som är pitbull måste jag säga att jag har förälskat mig lite i rasen. som sagt det är inte hunden utan det är ägaren som avgör vad det ska bli av hunden. jag mena eddie som ska vara en stor farlig pitbull blir rädd för benjamin 2 år när han leker med bilar,,, så farlig är han =P

i dag hittade jag en annons på en pitbull hane som behöver ett nytt hem på grund av flytt till norge, jag skickade ett mail till ägaren med ca en miljon frågor. jag hoppas att jag kan få svar på alla och att svaren är positiva, för vad som stog i annons så är han en perfekt hund för oss. hoppas att vi kan få komma och träffa honom och lara känna honom lite, det skulle ju vara underbart att få hjälpa en hund som behöver ett nytt hem och samtidigt få en större familj =).



himmla söt är han iallafall =)

Puss&Kram