hus!! ya tack!

2010-03-30, 23:51:48 / Kategori: Norge

i dag så skrev vi på kontraktet på huset så i morgon betalas depositionen och vi får nyckel. sitter just nu och tar en kvälls cigg efter att jag och mattiz har packat nästan allt vi äger och har. enligt planerna så blir våran första natt i huset på torsdag. planerna inför morgondagen är att jobba sista dagen inför våran påsk ledigehet, dar till banken sen tvinga john och robert att bära våra och deras saker mellan våra gamla hem, bilen och vårat nya hem. jag ser fram emot det här så sjukt mycke, huset är fan det finaste på jorden och vi kommer få det riktigt bra där. vi har även planerat in en inflyttning fest till den 1 maj vilket blir en maskerad, vi har redan planerat vad vi ska vara men ingenting avslöjas innan dagen med stort D! nu ska det sovas.. det blir en lång dag i morgon!



   

 

PUSS&KRAM


lalalalaa

2010-03-27, 18:42:16 / Kategori: Norge

herre
min
gud
vad
jag
har
tråkigt!!

och värre kommer det bli för mattiz ska jobba i kväll 23-03 och vad hade hon tänkt att jag ska göra då?
måste bara informera världen om att chivas (7 månader gammal) snuttade på min tröja nyss..!? är det normalt eller? hur kommer det sig att just jag och mattiz lyckades skaffa oss dom mest störda och speciella katterna i hela norge? dom är fan inte normala alls.. men men flytt planerad nu iallafall och jag längtar ihjäl mig efter vårat HUS!! jag och mattiz kommer antagligen dö av att bo tillsammans med john och robert, men vafan vi kommer ha kul till den dagen iallafall =P. jag känner att i dag är en sån dag som jag kommer vara sär tills jag somnar och den stackarn som har oturen att få lida av det kommer ha ett stort hål i huvudet efter mig för tid och evighet! (vilket lär bli jag själv eftersom john och robert har stor besök)

PUSS&KRAM


22.03.10

2010-03-22, 15:13:10 / Kategori: Norge

ekonomi tips till rökare: rulla egna cigg!! billigt och bra =).



i går kom john hem från sverige med kaffe och rull saker + tobak, från mattiz mamma & pappa. att vi inte har tänkt på att rulla egna cigg tidigare? det är ju as bra =). i dah är både jag och mattiz lediga så i dag blir det att stor städa sen har vi planer på att åka till världens mysigast inrednings affär och bara titta =P.

det är nu officiellt att jag, mattiz, john och robert ska ta det stora steget i vårat förhållande och flytta ihop. så vi sitter nu och letar efter lägenhet/hus som vi kan flytta till i sommar. det kommer ju bli sjukt kul, och alla sparar pengar =).

nej fan.. nu ska det städas och rullas cigg =)

PUSS&KRAM


diss till tråk-sverige!!

2010-03-19, 20:34:29 / Kategori: Norge

seriöst, jag saknar inte sverige någonting. just nu så umgås jag med 3 personer vi hinner med mer sjuka saker på en helg än vad tråk svenskar gör på en livstid. ni hemma i sverige kanske inte trodde att jag skulle bli kvar här så länge, men då kan jag tala om att just nu känner inte jag att jag har någonting alls att hämta i sverige. jag har allt jag behöver här, så till alla er som inte trodde på mig när jag ja att jag skulle flytta hit säger jag bara att jag har det så jävla bra här så F you!

så vad händer här då? jo jag har jobbat som ett djur men jag trivs så himmla bra med det så det gör ingening att man är ett lik när man kommer hem =). i dag va jag och köpte ett nytt kontantkort, för mitt blev ju stulet på jävla-äckel-roxy. i morgon har vi planer på att gå till elkjöp på töyen (ca 5 km, hoppas på fint väder i morgon!!) och sen till robert som för tillfäller är själv hemma, och ta en fika eller helt enkelt bara säga hej. men först så ska vi sova ut och det ska bli sjukt skönt =). 

nej nu ska jag ta och dricka upp mitt, håll i er nu, rödvin.. japp fia dricker röd vin och tycker dessutom att det smakar bra (kan ha råkat hälla i lite cola men annars så)..

PUSS&KRAM


lördag

2010-03-13, 16:31:43 / Kategori: Norge

i går gjorde jag och mattiz så sjukt mycke, vi jobbade mellan 7.45 - 14.45, sov 2 timmar, städade, tvättade, fixa mat, duschade och va klara båda två på 10 min. efter allt det där så körde jag ner mattiz till radisson så hon kunde möta danni vid bussen, undertiden så åkte jag till töyen för att hämta john och robert. kvällen blev ganska lugnt med tacos och lite öl och en massa skit snack.

så.. vad blir det av lördakvällen? en favorit i repris från förra helgen eller ska vi ta oss så långt som ut på krogen? det återstår att se, vi har varit på vinmonopolet iallafall så kvällen kommer ju att innehålla alkohol. kan inte bli annat än bra.



PUSS&KRAM


vår?

2010-03-10, 18:56:10 / Kategori: Norge

det har ju varit sjukt fint väder i flera dagar nu =) all snö borde bara dö! nu ska det bli vår! i dag va jag och mattiz lediga så vi spenderade den otroligt fina förmiddagen till att åka runt i  hela oslo och leta djurklinik så vi slipper kattungar från baileys och sokrates (även om det skulle bli dom finaste katterna på jorden). hittade tillslut en där jag har bokat en tid till på måndag så då blir det bye bye babymaker på baileys!!

för er som inte redan vet så var helgen (som dom två senaste) helt galen, fan vad kul vi hade =P. men i helgen lutar det mer åt en betydligt lugnare tacos/öl/film helg, kanske med john och robert..? det återstår att se men känner jag alla oss rätt så lär även den här helgen sluta långt in i dimman..

PUSS&KRAM


I'll never be the same, If we ever meet again..

2010-03-04, 21:36:02 / Kategori: Norge

jag och mattiz har blivit galna.. var det den där luvan som lockade kanske mattiz? seriöst det här måste få ett slut och det är NU!! haha!! det här är fan inte normalt.
jobbade i dag på kringsjå, i morogn blir det ullevål =) det börjar gå framåt nu =D
vi är nästan säkra på att vi ska på bio med john och robert i helgen, det blir nice =P haha

dagens citat från mattiz: .... ja så heter han nanananana =P

PUSS&KRAM


03.03.10

2010-03-03, 20:25:56 / Kategori: Norge

i dag skulle vi åka till sjukhuset på grund av en ovälkommen urinvägsinfektion. eftersom vi vet exakt vart vi ska då så fick vi åka runt som galningar för att hitta ett vettigt sjukhus, självklart så åkte vi vid 4 så det va helt tjockt med bilar överallt. när vi kem hem så fick jag för mig att jag nog vill färga håret och kom på att jag hade en svart hårfärg liggandes i en låda, så nu är mitt underhår inte svart men lite mörkare =P i går så va vi på ikea med john och robert, vi köpte nya täcken och det kan jag säga är det bästa köpet ever, fan vad bra jag skönt jag sov i natt =)  ne om man kanske ska gå och hämta bilen som vi har står på andra sidan tåsen för att dom har plogat utanför oss hela dagen, skönt att slippa snön =) minder snö åt folket!!

dagens citat : "det är bara, gas plattan i mattan.." - matilda pettersson frid. "vaaad sa du?? haha" - sofia åkerlindh

PUSS&KRAM


01.03.10

2010-03-01, 23:52:23 / Kategori: Norge

i dag ringde dom från jobbet kl kvart i 8 och frågade om jag kunde jobba, självkart sa jag ja och va på jobbet en kvart senare, bra jobbat säger jag om det. det va en ganska lugn dag och jag fick allt gjort tidigt så på eftermiddan fick jag prova på lite andra uppgifer som vi kanske får utbildning för senare, det va kul att få se hur det va och jag måste bara säga att jag trivs som fan med det här jobbet.

efter jobbet så hjälpte jag och mattiz john och robert med deras flytt till töyen som inte ligger så långt från tåsen där vi bor. deras lägenhet va riktigt fin och när vi var klara med allt så kom vi fram till att det nog var bäst om vi alla åkte till ikea i morgon så dom får handla lite egna saker till lägenheten och vi får oss nya täcken. jag och mattiz har dessutom planerat in en galen ront av kurra gömma, kan inte bli annat än kul =P

PUSS&KRAM