Att vara mamma är det bästa som finns!

2012-03-31, 11:57:27 / Kategori: Familjeliv

Kan inte tänka mig någonting som är bättre än att vara mamma! Den kärleken man känner till sitt barn med en gång när man ser det för första gången går inte att beskriva! Herre Gud vad jag älskar min lilla skit unge!


Nu är han här!

2012-03-28, 18:33:16 / Kategori: Familjeliv

Äntligen har våran ängel kommit ut till oss :). Han blev 15 dagar sen och efter att jag hade blivit igångsatt och haft värkarna från helvetet i två dagar så slutade det med kejsarsnitt. Allt gick bra och vi mår bra allihop! Våran Milo är ingen liten bebis direkt när han föddes vägde han 4245g och 55cm lång. Idag blir han en vecka gammal och BVC va på hembesök och vägde honom och i dag väger han 4140 så han är nästan uppe i sin födelsevikt igen mitt lilla matvrak :). Ska sätta mig och skruva en förlossningsberättelse någon gång när jag har tid för det också!


Vår!!

2012-03-12, 12:28:15 / Kategori: Familjeliv

Nu är det minsann vår ute! Får sån lust att fixa iordning en massa här hemma och göra fint men det finns det varken ork eller pengar till just i dag.

I dag är vi inne på dag 6 över tiden, nu får bebisen ta och komma! På fredag har vi tid på förlossningen för kontroll och diskussion om eventuell igångsättning. Men jag vill inte gå på den kontrollen så jag hoppas att bebis kommer innan det!

Skulle vilja göra om bloggen! Eller jag funderar på om jag ska starta en helt ny kanske, får se vad jag kommer fram till :).

Mag Bild för 6 dagar sedan på det beräknade datumet!


Måndag

2012-03-05, 10:14:48 / Kategori: Familjeliv

Nu finns det ju några som blivit strukna från listan över gissningar om när bebis kommer. Ska lägga upp en uppdaterad lista lite senare. I fredags så föddes bebisens första kusin, en jätte söt liten tjej som vi va och myste med i går :). Man blir ju inte det minsta bebissugen när man själv kommer få en när som :). Himmla mysigt var det :).

Nu är det bara en dag kvar till bf, kan inte tiden gå lite fortare :). Andreas jobbar eftermiddag den här veckan så vi får se vad jag ska fördriva tiden med i veckan.