helgen

2010-02-28, 14:31:42 / Kategori: Norge

herregud säger jag bara!! har inte mycke mer att säga om den här helgen, den har varit helt flippad. men jag tror att vi behövde släppa loss lite och det va sjukt kul att träffa lite nytt folk =). jag säger bara en sak, försök få tag på en taxi kl 4 en lörda natt i oslo, inte kul. kom hem typ kl 5 till en massa trevligheter, som att sova i vardagsrummet... just nu ligger både jag och mattiz på sängen och ska snart åka till ikea för att köpa nya täcken, vilket kan behövas..


PUSS&KRAM


jag säger bara sexy fish!!

2010-02-27, 15:59:43 / Kategori: I huvudet på Fia

går dagen har jag inte så mycke att säga om mer än att vi kan stryka X antal saker på våran "att göra 2010 lista". det va helt klart sjukt, och det var galet roligt, MÅSTE göras om, i dag kanske? ja varför inte? =P en sak som är bra med att gå ut på krogen när man inte känner någon är att man kan maxa och släppa loss mer än något annat. lutar åt samma för kvällen, kommer vara kul i morgon? haha men får passa på att leva här medans man kan tills man kommer hem till stela tråk sverige, haha!!

PUSS&KRAM


söndag=bakis

2010-02-21, 12:31:45 / Kategori: Norge

herre gud vilken kväll det va i går. vi skulle ut med några kompisar till mattiz men det slutade med att vi satt i en taxi för att åka hem, då trude ringde oss och sa att vi skulle komma till ett ställe där dom var. när vi står i en mil lång kö så kom trude ut för att fixa in oss, vilket han som sjunger i jabaman också gjorde. men så klart så va det 24 där i går så alla åkte hem till oss på efterfest. kvällen va sjuk och jag somnade kl 07.00 och har nyss ätit pyttipanna för att försöka återhämta mig.

trudes matchmaking, vi har en liten och så har vi en normal lång...

PUSS&KRAM


lööördag

2010-02-20, 16:03:21 / Kategori: Norge

går dagen va sjukt bra =) det va riktigt roligt att komma ut och göra något =) jabaman va as bra och vi fick en skiva av thomas med några av deras låtar =) det va massa andra bra band också som vi aldrig hade hört förut. vi avslutade kvällen med donkeyboy och det va ett sjukt bra drag, sen tog vi en taxi hem vilket inte va allt för dyrt så det kan vi göra om =D.



våra as goda drinkar =)



party på G?



jabaman och thomas i hörnet =)



jabaman



jabaman (min nya kärlek HAHA)



snyggingar =)

PUSS&KRAM


maxa i kväll =D

2010-02-19, 14:26:32 / Kategori: Norge

i kväll ska vi ut och fira att VI FICK JOBB =D vi börjar på mådag kvart på 8, vilket tydligen är kvart i 8 =P. det ska bli sjukt kul att börja jobba på riktigt och det är dessutom ett helt nytt jobb och inget som jag och mattiz har gjort tidigare. det är mycke nytt att lära sig men dom sa att det kommer vara lugnt för våran del i början så vi får tid att lära oss allt, som är helt nytt för oss. vi kommer även att få gå en medicin kurs längre fram så vi får lära oss det också =). det här kan inte bli annat än bra, ett stort plus är ju att vi bor ca 100 meter från jobbet också. nu ska vi gå och handla katt sand, sprite och frysta hallon till förkröket sen blir det stan till halv 8 sen rockefeller och jabaman halv 9 sen får vi se hur kvällen slutar =D

PUSS&KRAM


sexy fish

2010-02-18, 19:59:50 / Kategori: Norge

visst fan låter det som "sexy fish" och inte "sexy bitch", det tycker iallafall jag och varje gång jag hör den låten så låter det ännu mer som sexy fish. vad är det för sexigt med en fisk?
i dag har jag och mattiz varit på intervju tillsammans på ett äldreboende, bakat maränger, åkt runt hela oslo för att köpa säkringar (som vi slutligen hittade vid stadion där vi brukar handla), mattiz skrek "GULT, SVART, RÖTT" vid ett rölyse, HAHAHA.
just nu sitter vi och kollar på göta kanal 2 och ska snar äta våra maränger och sen ska vi köpa biljetter till by larm som är i morgon =) 

DET KOMMER BLI SJUKT KUL!!! =D

PUSS&KRAM                                                                                                                                                  


dagens outfit

2010-02-18, 11:53:14 / Kategori: Norge

dagens outfit har varit en rosa morgonrock, förstor t-shirt, ett par ljus blåa mjukis strumpor som går upp till knäna och en kopp kaffe. känner mig otroligt snygg och på topp, känner mig även sjukt sexig.

ne om man kanske skulle ta en dusch och ta på sig KLÄDER så man blir människa igen? måste bara dricka upp kaffet först ;)

i går skulle jag och mattiz testa att blanda en drink med en drink mix som vi har köpt. mattiz tänkte inte på att det var sprit hon fyllde på med så hon bandade så som vi blandar vin och sprite (50-50). den drinken blev så stark så vi båda ville bara spy när vi smakade på den, men nu vet vi till nästa gång att vi inte ska ha i mycke sprit iallafall. i dag så ska vi köpa biljetter till by:larm som är i morgon. det ska bli sjukt kul att komma ut lite =) vi kan behöva gåra något som är lite kul =)

PUSS&KRAM


by:larm

2010-02-17, 16:17:53 / Kategori: Norge

jag och mattiz tänkte unna oss själv någon eftersom vi knappt har gjort något som vi tycker är roligt under tiden som vi har varit här (3,5 månader) så det är på tiden nu. så vi ska fixa dagspass till by larm festivalen på fredag, dels för att thomas (våran hyresvård) har spelning då så vi tänkte gå och kolla. ska bli riktigt kul och det kommer finnas sjukt mycke att välja mellan (ca 400 spelningar på 4 dagar) det kommer bli gryyyymt!

PUSS&KRAM


ny tvättat golv

2010-02-16, 17:06:27 / Kategori: Norge

i dag så tänkte jag och mattiz att vi skulle åka en lite sväng, självklart tog vi inte med gpsen och självklart så körde vi bort oss. efter ett tag så kom vi till ett köpcentrer som vi har sett från motorvägen flera gånger, men inte fattat hur man har kommit in till. vi gick in och kollade och hittade världens mysigaste inredningsaffär där vi köpte två as bra braständare sen så köpte vi en golvmopp så nu har vi städat och tvättat golven. efter att vi hade städat så tänkte vi att vi skulle hämta lite ved men vi fick inte upp garagedörren, antingen är vi svaga eller så är vi tröga och inte fattar ett den va låst, vet inte vilket som är bäst.

i söndags så hade jag och mattiz alla hjärtansdags mys med tacos. jag fick en bikini och en jätte söt klänning från thailand och hon fick ett par mjukisstrumpor och 2 par örhängen av mig =). ni anar inte hur skönt det är att hon är hemma, trodde aldrig att jag skulle sakna henne så mycke men just nu så vill jag att hon alrig mer ska lämna mig så länge. gör hon det så ska jag bara vara själv under tiden. saknar min familj och jag vill att dom ska komma och hälsa på mig.. hoppas att dom gör det snart..

PUSS&KRAM


i morgon kommer mattiz hem =D

2010-02-13, 20:57:29 / Kategori: Norge

längtar längtar längtar tills i morgon =D men såg på bilder att hon är neger och det är inte lika kul. i dag va jag och solade och kommer antagligen smeta på lite brun utan sol i kväll. vägrar se ut som ett lik i morgon, vilket jag nog kommer göra iallafall. i morgon så ska jag och mattiz ha alla hjärtansdags mys =)

i dag så var det sjukt fint väder jag hade på mig solglasögon så nu är det snart sommar =D

PUSS&KRAM


10.02.10

2010-02-10, 23:42:10 / Kategori: Norge

det är nog inte meningen att jag ska blogga, jag hade skrivit jättelångt inlägg och så råkar man trycka på en knapp och så finns det inte mer. helt värdelöst! i dag har jag och micke gjort absolut ingenting, jag har spelat sims 3 och micke xbox. planen var att åka ner till hamnen och ta en kaffe sen köpa alla hjärtans dags pressent till mattiz, men som sagt så kom vi inte längre än till soffan. jag har tvättat lite i dag iallafall, eftersom baileys så snällt kissade i sängen..

i morgon kommer mattiz till sverige och då är det inte länge kvar tills hon kommer hem till mig =). undrar hur det kommer bli när vi flyttar ifrån varandra? herre gud det kommer ju inte gå =P

PUSS&KRAM


09.02.10

2010-02-10, 00:15:03 / Kategori: I huvudet på Fia

jaag dör, jag orkar inte med det här längre. snart kommer jag inte kunna vara snäll längre!! MITT HEM ÄR INGET HOTELL!!

va på intervju i dag iallafall och det gick as bra =) men dom skulle ringa på fredag och säga om jag får komma på en intervju till eller inte.

jag längtar till på torsdag för då kommer mattiz till sverige och då kan hon ringa mig så jag får prata av mig en stund =D

PUSS&KRAM


08.02.10

2010-02-08, 19:42:32 / Kategori: Norge

MATTIZ!!! jag ska på intervju på deli de luka i morgon!!!

fan vad skönt, det börjar gå framåt nu. hoppas att det går bra, jag behöver det där jobbet! bara vänta och hoppas på det bästa och se till att jag inte tabbar mig i morgon..

i dag har jag städat hela lägenheten från golv till tak (det såg fan ut som skit här). ni skulle se hur köket såg ut i morse när jag gick upp, jag höll på att spy när jag såg det kan jag säga. så det va bara att släpa fram rengöringsmedel och ta tag i det. det är som pappa säger, det här måste få ett slut! jag orkar inte driva det här hotellet längre!!


som tur var så fick jag lite sällskap medans jag diskade =)

 

PUSS&KRAM


05.02.10

2010-02-05, 19:56:32 / Kategori: Norge

fredag, klockan är 19.45 och jag funderar på att gå och lägga mig. jag är så trött på det här nu, jag vill bara gå och lägga mig och när jag vaknar så vill jag att det ska vara den 14de så mattiz kommer hem. pratde med hela familjen i dag så det känns lite bättre nu iallafall. vi har precis ätit mat som jag stog och lagade när jag pratade med dom där hemme, så nu har jag massa disk som står och väntar i köket igen. saknar mattiz sjukt mycke! saknar jessica också, pratade lite med henne i går och det känndes bra att höra att någon tycker som jag =). hoppas att min familj kan komma och hälsa på snart ibland så behöver man dom, även om det bara är över en helg =). nehe om man kanske ska diska sen sätta sig vid köksbordet, ta en cigg och ringa jessica =).

PUSS&KRAM


04.02.10

2010-02-04, 18:15:03 / Kategori: Norge

jag vet hur det är att vara hemmafru! dom senaste dagarna har jag tvättat, städat, diskat och lagat mat hela dagarna. det fattas bara ett par snoriga ungar att ta hand om, det kanske är det jag ska kalla micke och linn? i dag så fick micke äntligen fart på våran boxer så just nu sitter vi och kollar på TV (vilket jag inte gjort på 3 månader). undrar vad man ska äta för mat i dag då? det eka inte längre i kyl och frys men ändå så är det så svårt att komma på vad man ska äta =P. ne om man kanske ska gå ner i tvättstugan (som vånign 1 har gjort så fint i) och hämta mer nytvättad tvätt. 

PUSS&KRAM 


norge

2010-02-03, 17:08:55 / Kategori: Norge

är tillbaka i norge nu, utan min mattiz =(. jag har kommit på att den ända kontakten jag har med min familj är genom facebook eller (med min syster) bilddagboken. jag får ju inte veta någonting om vad som sker hemma. det va inte riktigt det jag räknade med när jag flyttade. men men sa i dag att dom kunde komma och hälsa på så vi får se om dom gör det. jag är inte helt själv iallafall micke är med mig här och så kom linn hit i går. jobb går fortfarande segt så just nu så har jag inte mycke att göra, har tvättat och fixat med en massa saker som jag inte brukar göra frivilligt. men jag gissar på att det är bra. just nu så borde jag gå och handla för att kunna laga mat senare men det är fan snöstorm ute så jag funderar på att laga någon annan mat. jag har gapat och skrikit lite på adecco nu så jag hoppas att det blir lite fart där nu så man får börja jobba, det är sjukt segt att bara gå hemma.

haha i går så petade baileys mig i ögat så jag såg ingenting på hela dan. jävla katt!

PUSS&KRAM