Har nyss varit ute i sundbyholm och badat ...

2011-06-30, 19:09:19 / Kategori: Familjeliv

Har nyss varit ute i sundbyholm och badat med lilla familjen. Eller ja andreas och benjamin bada och bada fötterna... Just nu håller andreas på att fixar varma mackor sen ska vi kanske över till mattiz och robert en sväng =) fan så skönt att det snart är helg, jag är helt slut orkar ju ingenting!


Sitter i skolan och kollar på film.. Helt ...

2011-06-28, 11:26:20 / Kategori: Familjeliv

Sitter i skolan och kollar på film.. Helt okej tycker jag. I går firade jag och andreas 1 år tillsammans så vi va på parken zoo med benjamin. Vi hade en underbar dag tillsammans och benjamin tycket det va jätte kul, även om det inte var så mycket djur ute... Jag har fått en feting inflammation i handen så just nu känner jag att jag nog kan klara mig med bara en. Har tid på sjukhuset i morgon iallafall så då blir det ju bra igen =). Måste bara tillägga att jag är lyckligast på jorden. Vad skulle jag göra utan min underbara familj <3


Tisdag!

2011-06-14, 10:33:31 / Kategori: Familjeliv
sitter i skolan och jagar runt hela landstinget efter en praktikplats... det är inte det lättaste ska jag säga er. jag vet ju inte ens vem man ska prata med? går ju inte att få tag på varken nr eller mejl till hälften utav dom man vill prata med ju... det här suger men jag hoppas att det löser sig.. fick iallafall svar från min gamla läkare på barn och han skulle vidarebefodra till högre folkn så vi håller tummar och tår på det!!

hade!

torsdag!

2011-06-09, 09:59:20 / Kategori: Familjeliv
fan vad skönt det är när veckorna går fort =). det känns riktigt segt att sitta i skolan när det är så fint väder ute..
vi är färdiga med flytten nu iallafall och det är helt sjukt skönt att bo i den nya lägenheten, saknar inte det förra det minsta! benjamin älskar sitt nya rum också, skönt för honom att äntligen ha eget =).
lång helgen som har varit har vi tillbringat på balkongen i solen, älskar att ha balkong som man faktiskt kan använda! vi fick en café möbel av mamma och pappa i inflyttnings present =).

idag ska jag följa med becka till micha och leka med lilla leah =). vi får se vad som sker till helgen, vi har endel planer på att åka till malmköping. lillgrisen kommer hem i morgon och jag har börjat längta ihäl mig efter honom när han inte är hos oss, så mysig ålder han är i nu =). han har endel knasiga saker för sig så man har ju inte en tråkig stund med honom =).

i morgon är det en vecka kvar till mormors begravning också.. det kommer bli jätte fint vilket gör att det också kommer bli otroligt jobbigt. men det ska bli ganska skönt att få avsluta en kapitel till och bara ha kvar ett minne. vet dock inte vad jag ska ha på mig... men det hinner lösa sig.