fredag

2009-10-30, 16:43:27 / Kategori: I huvudet på Fia
jag är så trött på allt problem som har varit med den här flytten nu!! kan man inte bara få lite raka svar så man vet? ne det ska bara vara problem..

fredag

2009-10-23, 17:49:42 / Kategori: I huvudet på Fia

jag lovar det va min oturs dag i går och i dag... allt som kunde gå fel gick fel i går. massor med bank problem, lägenhets problem och vindrutetorkar problem =P och i dag när jag helt oskyldigt sitter i bilen på vag hem från flen och pratar med matilda i telefon så blinkar en fartkamera på mig.. så nu väntar jag en fin böter också. men men vad ska man göra? i morgon blir det att åka till stockholm för att köra becka och emelie, så ska matilda och lina med så går vi på ikea och in handlar massa bra saker som ska med till norge.

hoppas på en bättre dag i morgon..!!

PUSS&KRAM


norge...!

2009-10-22, 11:04:09 / Kategori: I huvudet på Fia

sitter hemma hos matilda nu och letar lägenhet/jobb i norge... vi är 100% säkra på att vi ska dit men det har blivit en del strul med lägenheten som vi skulle ha så vi vet inte riktigt hur det blir nu... hoppas att vi får den, skulle vara skönt att ha en sak mindre att tänka på. matilda badar nu och sen så ska vi åka till tuna park för att kolla vad vi har för norge kontakter =P sen får vi se vad det blir av den här dagen, har en del saker som måste fixas inför flytten... ska även rida i dag, vilket är ganska självklart att jag inte kommer kunna förtsätta med.. =( efter ridningen så ska jag åka en sväng till sandra också så det blir en lång dag i dag.

hoppas allt löser sig.. orkar inte med massa strul!!

PUSS&KRAM


söndag = har ingen aning om vad jag ska göra - dag

2009-10-18, 11:41:57 / Kategori: I huvudet på Fia

ligger fortfarande i sängen..blev lite sent i går. jag va hemma hos sandra och simon och spelade alias i flera timmar, tror klockan va närmare 4 när jag kom hem.. det va iallafall as kul i går och massa roligt folk =)

i dag kommer nog bli en riktigt seg tråk dag.. har ingen aning om vad jag ska göra. mitt nästa mål är att gå upp och äta, så mycke större planer har inte jag för i dag. såg att det va fint väder så man kanske skulle gå ut och fota lite, det va ett tag sen. men men.. får se vad det blir av den här dagen. ska ta och gå upp nu mamma sa något om att någon skulle komma hit..? lika bra att gå upp =P

PUSS&KRAM


lördag

2009-10-10, 14:28:15 / Kategori: I huvudet på Fia

buddy holly i går va bäst =) världens drag och bra musik =) blir betydligt lugnare i dag skulle jag tro. jag ska köra mamma och pappa till och från eskilstuna i kväll, så jag och micke tar med jessica och dogge på bio under tiden =) får se vad det blir för film.. jag skulle vilja se flickan som lekte med elden men vet inte riktigt om dom andra vill det.. så det kanske blir sommaren med göran, vi får se =) ska försöka hinna med att åka till tuna park också för att köpa mina jätte fina, rosa och vita snowboard skor =)

PUSS&KRAM 


buddy holly

2009-10-09, 13:29:42 / Kategori: I huvudet på Fia

buddy holly i dag på göta lejon med mamma, pappa och micke =)