Sitter i skolan nu och väntar på att få bö...

2011-03-31, 07:56:07 / Kategori: Familjeliv

Sitter i skolan nu och väntar på att få börja. Jag cyklade hit idag vilket inte var så farligt som jag trodde men med konditionen var det värre!!! Det är jätte intressant det här och jag hoppas att jag får fortsätta, men man har ju varit helt slut i huvudet och inte haft några problem att sova =). Det ska för första gången på länge kännas riktigt skönt med fredag =). På måndag börjar andreas sitt nya jobb så då kommer jag få hämta och lämna benjamin på dagis, cylka hem på lunchen för att äta och släppa ut diza, det blir lite mycket men det kommer nog gå bra. I helgen ska vi åka till malmköping, vi ska fira min faster på lördag sen får vi se vad det blir mer, kanske åker ut till stora sundby med benjamin =).


skola

2011-03-28, 07:57:21 / Kategori: Familjeliv
i dag börjar kartläggningsveckorna inför en utbildning som jag har sökt, hoppas att allt går bra och att jag får fortsätta där sen. har ioförsig ett jobb på g som jag hoppas på också... får se hur det blir =). andreas har fått jobb också, eller praktik som leder till jobb. så han ska ha praktik där i 2 månader först. fan det börjar ju gå riktigt bra nu =).

i går så blev vi äntligen av med våra fåtöljer så vi kunde åka och köpa nyya soffor (2+3) riktigt snyggt blev det och det kommer bli grymmt i nya lägenheten!

det är ganska sjukt att jag har vaknat av mig själv vid 7-8 hela helgen och varit jätte pigg, men när jag ställer klockan på halv 8 så är jag sjukt trött när den  ringer.. bara för att lixom.. ne om man kanske skulle gå upp och slänga sig i duschen!

Puss&Kram

bilder på nya lägenheten!

2011-03-16, 17:30:02 / Kategori: Familjeliv

Bilder på våran underbara nya lägenhet! =)



Köket!



Köket!



Benjamins rum!



Vårat sovrum!



Vardagsrum!



Gästrum!


visning!

2011-03-16, 08:53:36 / Kategori: Familjeliv
om en timme ska vi på en till visning på våran nya lägenhet! tänker ta en massa bilder som kommer komma upp här! vi ska även mäta lite så man kan planera lite hur man ska möblera. det här kommer bli så sjukt bra! ne nu måste jag skynda att göra mig klar för att gå dit i det tråkiga vädret som är i dag...

skriver lite senare..

en vecka senare...

2011-03-14, 11:19:32 / Kategori: Familjeliv
vet inte riktigt om det här var bättre än förra gången...?

det har varit full fart den senaste veckan iallafall, benjamin har varit här så det har givetvis varit en massa bus, lek och mys med honom. när han har varit på dagis har vi farit runt både högt och lågt känns det som. i tisdags åkte vi till hedlandet direkt på morgonen efter att vi hade lämnat benji, vi köpte en massa nya kläder till honom, han växer ju fortare än man tror. jag  skulle sätta på honom en tröja som han inte hade använt på kanske en-två månader och det var typ magtröja! har hunnit med mycket den här veckan, det är nog för att vi har haft bil, då får man passa på att göra allt som man inte annars kan göra. hoppas hoppas att vi kan få ordning på min bil snart, man blir ju helt låst!

i helgen var vi i malmköping, mamma och åsa hade sin sjukt stora fest. det var kul som fan har ju inte festat på ett tag men som sagt nu vet ni vad ni ska ändra på till nästa fest =).

i dag är det städa och tvätta som gäller, har flyttat fram det hela veckan för det har ju varit annat att göra så det är lika bra att ta tag i det nu. hatar att ha så mycket press och stress på mig hela tiden, inte för att jag har överdrivet mycke att göra utan för att det blir sådan press på allting, plus att det är sjukt mycket som man bara går och tänker på hela tiden som drar ner en enormt. den senaste vekan har inte varit någe bra alls i kroppen, har inte sovit bra heller. är så himmla glad att jag har min älskade andreas som inte går och tycker synd om mig utan bara förstår mig! det du gör för mig gör att jag orkar med vardagen! skulle jag någon gång bli helt fri från värk, lidande och mediciner så kommer det vara tackvare dig

Älskar dig över allt annat på jorden! <3

dålig på att blogga... IGEN!!!

2011-03-07, 12:51:01 / Kategori: Familjeliv
haha går inte så bra för mig att blogga ibland =P, men det har varit ganska mycket den senaste veckan så får skylla på det =). har varit en del tråkigheter också och det är ju inget man vill skriva om i en blogg, orka klaga lixom ;).

längtar som fan tills vi ska flytta!! hoppas att tiden går fortare =), har typ planerat hela lägenheten i huvudet! det kommer bli perfect! det ska bli sjukt kul att inreda benjamins nya rum =), har kollat ut en massa nya saker till honom som han kommer älska =). åhh vad jag längtar!

funderar på om man kanske ska ta en promenad efter att vi har ätit lunch, kanske gå till något lekpark med benjamin.. kan ju vara skönt att komma ut lite. vi har städat och haft oss så vi kan ju behöva göra något annat ett tag =).

Puss&Kram